Badhuset

Idag tog vi oss en tur till badhuset, inte direkt Helges favoritsysselsättning, men övning ger färdighet. Han stod mest och spanade på de andra barnen, lekte med någon båt, plaskade lite och åkte ruschkana. Han vill gärna sitta ner men till och med i barnpoolen är det lite för djupt.

Efter en timmas bad var det dags för lite lunch. Eftersom det va slut på på pannkakor blev det mos och korv istället.

Vi får åka och bada snart igen,

Kram kram // mamma Jenny


Midsommar

Vår stackars gobit har feber igen. Igår på midsommarafton va Helge och jag till lekparken i Stadsparken. Han fick gunga lite, men han såg lite trött ut så vi tog en tur till Coop och då slockna han sittandes i vagnen. Han fick sova en stund innan vi gick hem. Tempade honom här hemma eftersom han kändes varm, 39,7 igen :(. Vi åkte i alla fall hem till Lova med familj och umgicks. Han var skapligt pigg och höll en lägre temp.

Imorse vakna han vid 06.00 igen och hade hög temp. Han fick Alvedon och vatten sen somna han om i tre timmar i vår säng. Vi har tagit det lugnt under dagen, var en sväng till farmor och farfar. Nu sover han efter att ha fått i sig lite pasta och korv. Hoppas han är piggare imorgon - oavsett så får det bli en lugn dag.

Kram kram mamma Jenny


Sommarlov

Snart gått ett år sen det skrevs i denna blogg, men nu gör mamman ett nytt försök i att upprätthålla denna blogg :-). Mycket har naturligtvis hänt. Men det största är väl att Helge har börjat på förskolan och nu har sitt första "sommarlov".

Efter att ha varit hemma och lite febrig i två dagar (en feberfri dag också så klart) så var Helge på förskolan idag och hade dans runt midsommarstången och fick lite jordgubbar och grädde *nom nom*. Pappa kom och hämta idag och de cykla till farmor och farfar en sväng och gungade. Gunga är nog bland det bästa Helge vet.

Vi gick till Livingroom och åt, första restaurangbesöket :-). Helge fick färskpotatis och gös. Han åt mest potatis tills det var roligare att leka med maten.

Imorgon är det midsommarafton och då ska vi hem till Lova och hennes familj.

Kram kram

RSS 2.0