BVC och Gävle

Så var vi på BVC i tisdags, men vi fick inga ögondroppar utan fortsatt ordination om att tvätta rent med ljummet vatten, men om det inte skulle bli bättre till idag torsdag när det var dags för föräldragrupp skulle vi prata vidare om det med annan distriktsköterska. Hon hänvisade oss vidare till vår hälsocentral så att de kan odla på Helges smetiga ögon

Igår efter lunch tog Helge och mamma Jenny en tur med bussen in till Gävle för att träffa Marie och tvillingarna Herman och Harry. Vi tog en tur på stan innan vi tog följe med Marie upp på Söder. Helge tyckte det var helt okej att träffa två nya kompisar trots åldersskillnaden på ett halvår. Vi blev upphämtade av pappa Johan och sen hälsade vi på farbror Fredrik och hans Julia innan vi åkte vidare hemåt. Helge var vaken länge igår kväll, han somna inte för natten förrän halv tio/kvart i tio och sov sen ända till fyra. Helge har haft ett par nätter då han har sovit längre. Han har ätit runt sju-tiden och somnat vid åtta varefter han inte vaknat förrän klockan fyra på morgonkvisten för att sen somna om och inte vakna vid halv sju igen, det har mamma Jenny och pappa Johan varit ganska lyxigt.

På långfredagen monterade pappa Johan upp en mobil med nallar på ovanför skötbordet. Första gången Helge låg under och kikade när de snurrade runt och spelade den traditionella visan på bebis-mobiler såg han helt lyrisk ut så nu har skötbordet blivit Helges favoritplats näst efter mammas famn.



Efter promenaden hem från dagens föräldragrupp, på vilken vi pratade om relationer och bebisarnas egenskaper, sover Helge nu på balkongen i ligginsatsen så det är bäst att mamman ser till att få lite mer gjort innan han vaknar och vill ha blöjbyte och mat.

Vid tangentbordet mamma Jenny


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0