Västergötland

Helges första långa bilresa gick till Västergötland en vecka. Och nog märktes det efter att ha varit borta en vecka att det var många nya intryck. För att inte tala om alla människor som Helge träffade, vi hoppas på att få träffa allihop snart igen. Både bilresan ner och hem gick bra. Nerresan sov Helge för det mesta, vi stannade i Lindesberg och sen i Hova för depåstopp.

Hos morfar och Lisa träffade vi alla katterna, de var väldigt mjuka att klappa. Morfar fick prova att byta blöja och det gick toppen.

Hemma hos "extramormor och -morfar" Anita och Jan, där vi sov tre nätter, träffade vi hundarna, hönsen och fåren. Den stora hunden (en briard) Ella skällde lite så Helge blev lite rädd i början, men han vande sig efter ett tag. Dessa tre nätter vaknade han runt två-tiden och var ledsen. Sista natten fick han sova vidare bredvid mamma. Helge tackar för den mysiga fårskinnspläden han fick.

Helge träffade under dessa dagarna även mormor, morbror, samt både mormor Ruth och farmor Britt och så va han en tur till Trollhättan på Fallens dagar.

Nästa tur gick till Alingsås, där var nog Nellie favoriten. Efter två nätter där var det dags att spendera två nätter i Öjersjö. Sista kvällen ville Helge inte alls somna. Lyckades dock till slut efter många om och men. Under dagarna i Västergötland fick Helge lite hosta som i skrivande stund inte gått över.

Även hemresan gick bra, Helge blev lite grinig på slutet och var vaken när vi kom hem runt halv elva på kvällen. Han tittade sig omkring med stora ögon när vi kom hem. Dagen efter fick vi sovmorgon till klockan åtta.

Vid tangentbordet, mamma Jenny

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0