Smakportioner och eget rum

Oj oj oj, i fredags hände det mycket här hemma för lille Helge. Det var dags att äta lite potatis och som han har ätit potatis sen dess, idag har han fått två iskubsformer med potatis fast uppdelat på två tillfällen. Tidigare, redan på mammas födelsedag, fick han faktiskt prova på att ha både gurka och morot i munnen just för att ha något kallt eftersom det har synts tänder. Verkligen spännande att sitta och mata honom. Igår blev han nyfiken (han har ju varit nyfiken väldigt länge) när mamma satt och åt sin banan efter amning så han fick smaka en bit. Igår kväll när vi var och hälsade på Lova mosade Lotta en bit och vi matade med sked - det var populärt vill jag lova. Han blev riktigt förbannad när vi slutade ge honom.

Igår, 10 juli (självaste 4-månadersdagen), rullade han runt från rygg till mage för första gången också, har försökt idag också så det måste bara ha varit tur igår. Han tar tag i fötterna och ramlar över på sidan och igår lyckades han komma på att det går att sträcka ut benen och komma runt på mage. Spännande - fortsättning följer.

I fredags, 8 juli, flyttade Helge in i sitt egna rum och nu har han sovit tre nätter utan problem. Mamma och pappa vaknar så klart i tid och otid, funderar och smyger in och kikar. Nu ska vi ju åka till Västergötland en vecka så då kommer han garanterat sova i samma rum igen, men det verkar inte vara några problem så det ska nog gå bra när vi kommer hem igen.

/Mamma Jenny

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0