Ingen dag är den andra lik

Ja så är det verkligen, trodde verkligen ett tag att Helge skulle vakna på nätterna igen och äta, inte mig emot eftersom jag då visste att han skulle fortsätta amma. Men det måste ha varit något övergående. Han somnar återigen runt åtta-tiden. Det börjar med lite gnäll och så räcker det att stoppa i nappen och lägga honom på armen så slocknar han rätt fort efter att man gått runt en stund och sedan vaknar han vid 5-6-tiden på morgonen. Ibland och oftast fortsätter han att vara vaken och då får han ligga i hundsängen och vi skrattar, sjunger, pratar och leker någon timma. Men idag somna han (och mamman) när han åt så jag gick och lade honom i sängen igen och då vaknar han självklart och ligger vaken ca 30-45 minuter.

Helge är en riktig bubblare, det kommer bubblor ur munnen och han dregglar för fullt, dessutom pruttar han med munnen. Roligt att han härmar det vi har gjort. Det händer verkligen saker hela tiden, ibland är det svårt att hänga med, men han skrattar och pratar en hel del också. Vi sjunger och läser böcker. Han tycker verkligen om att titta på bilder i alla böcker och ska känna på dem.

Nu när det varit så varmt har vi ändå försökt komma ut en sväng, men promenaderna är lite kortare. Vi tror nästan att han fått lite värmeutslag så inne har han nästan bara blöja, men det är inte honom emot, han gillar definitivt att vara lite nakenfis.

//Mamma Jenny

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0