Små risgryn

Skulle ha skrivit och berättat redan förra veckan, men man kan inte alltid hinna allt. Sedan ganska länge har vi skymtat två små risgryn uppe på Helge - hörntänderna, men så i torsdags förra veckan såg jag av en händelse ett tydligare risgryn nertill. Vänster hörntand är nog inte långt ifrån att spricka igenom.

Igår fick Helge och jag sällis av farmor till Valbo köpcentrum och han skötte sig exemplariskt. Vi hann med två blöjbyten, amning och en liten sov innan det var dags att åka hemåt. Tack svärmor för en trevlig eftermiddag och hjälpen.

Att somna och sova själv dagtid är inget som Helge gärna gör, men vi måste ju träna. Mamman tycker inte att det räcker med att sova en halvtimme åt gången dagtid och bara i mammas famn. Så igår efter shoppingen när mamman ändå också var trött tog vi tag i saken. Skruvade loss mobilen från skötbordet och satte den ovanför sängen, det tog sin lilla stund, men till slut så somnade både Helge och mamman. I skrivande stund testar vi igen och det verkar funka, hoppas han sover åtminstone en timme. Tack Emelie för tipset.

Bäst att få lite gjort nu.

/Mamma Jenny

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0