Skalmans första barnvakt

Helges rutiner börjar definitivt likna Skalmans. Skalmans sovklocka brukar alltid ringa när det är någon som behöver hans hjälp, här är det Helges mat- eller byta-blöja locka som ringer när det är dags för mamma och pappa att äta. Skulle Helge mot förmodan ha somnat i mamma eller pappas famn och vi ska lägga ner honom ringer uppmärksamnhetsklockan när vi passar på att göra någon behövlig hushållssyssla. Detta tycker vi dock bara är hur mysigt som helst eftersom vår egna lilla Skalman kan ha en tendens till att bli bortskämd... på kärlek och uppmärksamhet. Vi/mamman bör dock se upp med så inte sättet att somna lille Helge blir till ett problem i framtiden, men det är ju bara så mysigt.



Idag har lille Helge haft sin/-a första barnvakt/-er förutom den korta stund mamma var i tvättstugan när mormor var på besök. Farmor Irene och farmors mor Wiola kom hit och passade Helge en timme medan mamma fick en välbehövd massage. Han sov när de de kom, men vaknade ca 30 minuter efter att mamma gått då underhöll han dom med härliga skratt.

I helgen och igår träffade Helge den förmodligen kommande favoriten Lova, hon tycker det är väldigt mysigt med lille Helge. För övrigt förgyller vi dagarna med skratt sång och promenader, ibland får vi lite sällskap av Elsa och hennes mamma. Helge sover som oftast mellan åtta på kvällen till fyra/fem på morgonen, men helt plötsligt händer det och rutinerna ändras.

Kram från oss / mamma Jenny

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0